Umor, neispavanost, smanjeni mentalni fokus, stres, poljuljano samopouzdanje, neraspoloženost, nagle promjene raspoloženja, manjak energije, slabost, ranjivost, plačljivost, zbunjenost, depresivni simptomi...

Ako si mlada mama vrlo vjerojatno si se barem u jednom periodu nakon poroda suočila s jednim od nabrojanih, uobičajenih problema, a vjerojatno je i da su neki od njih prisutni još uvijek iako je razdoblje babinja mjesecima iza. Možda si imala ili još uvijek imaš osjećaj da je beba prevelika odgovornost za tebe i zbog toga imaš pritisak i osjećaš se loše. Gubitak svoje slobode na koju si navikla možda ti je prevelik šok...

Srećom, ima jedno vrlo jednostavno rješenje kako si možeš sama pomoći. Mama, vježbaj!
Osim što je vrlo važna za oporavak nakon poroda, tjelesna aktivnost također pozitivno djeluje na psihu i mentalno zdravlje, a ono je pola zdravlja.

Draga mama, ako trebaš više energije, kvalitetniji san, bolje raspoloženje i veće samopouzdanje ukradi 10 minuta dnevno da se posvetiš sebi! To će biti sasvim dovoljno.
Kreni s mojim izazovom 10 minuta u 10 dana. Prijavi se ovdje s porukom "10 minuta u 10 dana" i šaljem ti besplatan 10-dnevni program s kratkim videima u kojima te vodim korak po korak.
Kad budeš spremna uložiti u sebe i odvojiti malo više vremena za sebe i za promjenu koju toliko želiš kreni vježbati u udobnosti svog doma bez gubljenja vremena na odlazak u teretanu s mojim online programima.