Karlo Boos

Karlo Boos

Od ranih godina prakticiram bavljenje sportom.  Prvo s čime sam krenuo bio je tenis. Ta priča aktivno je trajala do moje 17. Godine. Uz tenis bavio sam se i biciklizmom, gdje se mogu pohvaliti sa nekoliko izvezenih ultramaratona preko 1000km. Kondicijska priprema sa raznim trenerima prožimala se kroz taj period tako da sam s dosta vježbačkog iskustva zakoračio u svijet fitnesa. Nakon godinu dana provođenja funkcionalnih treninga Burnitout Extreme pod vodstvom Bojana Mihića postao sam još više zainteresiran za fitness i po prvi put mi se javila želja da se želim time baviti. 2013. godine krenulo je moje fitness obrazovanje, prvo na total body coach seminarima: tri levela gdje sam zagrebao u sve smjerove vježbanja i pristupe treninzima. U tom trenutku sam znao da je to ono sto želim. Uz dobro okruženje i prijatelje koji su bili jednako motivirani za znanjem i usavršavanjem brzo i kvalitetno sam učio. Iduci korak bila je Hard body certifikacija gdje sam utvrdio gradivo koje sam do tada već dobro savladao i naravno upoznao se s novim pokretima i sustavom vježbanja. 2015. Godine završio sam Fitness učilište, smjer instruktor fitnessa u teretani gdje sam opet uvelike proširio znanje, skupio iskustvo te se upoznao i povezao s novim ljudima.

Trenutno radim kao grupni i individualni trener. Zajedno sa Bojanom i Nikolinom uspješno vodim Burnitout grupne treninge.

2014. krenuo sam sa Crossfitom. Crossfit sadrži elemente olimpijskih dizanja utega i gimnastike što mi je predstavljalo velik veliki izazov s obzirom da u Virovitici nema trenera. Uz puno truda i samostalnog učenja uspješno sam i to savladao. Danas Crossfit nije samo trening kojim se rekreativno bavim, već je postao sport u kojem se uspješno natječem. Zadnjih par godina posvetio sam se weightliftingu i natjecanjima na kojima predstavljam dizački klub Metalac iz Zageba.

Galerija slika

Prethodni
  Bojan Mihić
Sljedeći
Klara Ivoš  
  Fitness treneri - Sve