Mihaela Rudec

Mihaela Rudec

Supruga i majka dvije princeze.

Još nedavno bila sam početnik na grupnom treningu koji  su vodili Bojan i Nikolina. Tada nisam ni slutila gdje će me dovesti moja ustrajnost i volja. Treninge nisam propuštala, a Mihići su mi jednom prilikom, pred cijelom grupom, čak uručili i pohvalnicu za najviše odrađenih Burnitout treninga. Malo pomalo navika je prerasla u ljubav, a ljubav u želju za napredovanjem. Upijala sam svaki savjet koji sam dobila, trudila se i radila. I rasla – mentalno, a i fizički smile

Jedan dan Mihići su me pozvali na razgovor i pitali želim li se pridružiti Budi Fit trenerskom timu. Bila sam počašćena i ponosna. Prepoznali su u meni ono čega ni ja sama još nisam bila svjesna i u što još uvijek nisam u potpunosti uvjerena. Trenutno vodim program Back to basics grupnih treninga. Volim ovaj posao i ljude pa mi je zapravo ovo više zadovoljstvo nego bilo što drugo. Preda mnom je još puno posla, učenja i rada na sebi i tome se neizmjerno veselim svakim danom.

Pohađala sam razne seminare na području fitnesa, ali nekako su mi najdraži i najkorisniji Ground Force Method i Efficient Training Method Aleksanrda Mikete.

Galerija slika

Prethodni
  Bojan Mihić
Sljedeći
Karlo Boos  
  Fitness treneri - Sve