Individualno savjetovanje i plan prehrane

Individualno savjetovanje i plan prehrane

Koncipirano je na specifičnim potrebama i ciljevima svakog klijenta ponaosob. Primjerice, neki klijenti su vegetarijanci, neki se bave sportom koji iziskuje posebnu prehranu, neki od njih ne jedu određenu namirnicu ili vrstu hrane iz različitih razloga (alergični su, intolerantni ili jednostavno ne vole), jedni žele smršaviti dok drugi žele povećati mišićnu masu, neki puno putuju te zbog toga ne uspijevaju sami uspostaviti zdrave navike – to su samo neke od brojnih specifičnosti pojedinaca s kojima smo se susreli u dosadašnjem radu. Svima pristupamo uvažavajući individualne razlike, zahtjeve, potrebe i ciljeve.

Metode koje pri tome provodimo usmjerene su prvenstveno očuvanju i poboljšanju zdravlja, a tek onda estetskim i sličnim ciljevima. S klijentom se radi na principu da ga se osposobi za samostalno biranje namirnica i slaganje vlastitog jelovnika te snalaženje u situacijama koje su izvan svakodnevne rutine. Klijentima ne dajemo gotove, unaprijed osmišljene planove prehrane jer iz iskustva znamo da nema univerzalnog pravilnog načina koji bi odgovarao svima. Cilj je postepena promjena navika iz loših u dobre što u konačnici dovodi do trajno provedivog i dugoročno održivog plana prehrane.

Svi paketi individualnog planiranja prehrane uključuju:

 • Procjenu inicijalnog stanja:
  - mjerenje potkožnog masnog tkiva (BF)
  - mjerenje unutarnjeg masnog tkiva (VF)
  - mjerenje mišićnog tkiva (M)
  - mjerenje obujma tijela
  - mjerenje tjelesne težine
  - ispunjavanje upitnika
 • Kontinuirano praćenje kroz mjerenja
 • Usmjeravanje i edukaciju klijenta ka dugoročnom stjecanju zdravih prehrambenih i životnih navika
 • Dva sastanka mjesečno po sat vremena
 • Online konzultacije
 • Tjedne zadatke
 • Materijale i lekcije u pisanom/elektroničkom obliku


Voditelj: Bojan Mihić, instruktor fitnesa u teretani, Hard Body coach Level 2 i Precision Nutrition certificirani trener

Individualno savjetovanje i plan prehrane

Zainteresirani ste? Pošaljite upit!

  Plan prehrane - Sve