Složeni ugljikohidrati: bob
Povrće: mrkva, rajčica, paprika
Proteini: pileći file
Zasićene masti: kokosovo ulje (za pečenje)
Začini za meso: mediteranska mješavina začina, mljevena crvena slatka paprika, sol, kajenski papar
Začin za svježu rajčicu: origano
Pileća prsa narežite na tanke filee, začinite i pecite par minuta sa svake strane na grill tavi koristeći kokosovo ulje. Pečena je kad blago porumeni. Na taj način ostat će meka i sočna.
Bob skuhajte, a mrkvu narežite na kolutiće pa sve zajedno stavite još 3-4 min na grill tavu u kojoj se pekla piletina. Mrkva će ostati hrskava baš kako treba.
Tijekom zimskih mjeseci smrznuto može biti čak i svježije od onoga što ćete naći u trgovini.
Smrznuto povrće približno je jednako nutritivno vrijedno koliko i svježe povrće jer je zamrznuto nedugo nakon branja.
Najbolji izbor smrznutog povrća su brokula, grašak, mrkva, špinat, i miješano povrće.