Proteini: 400 g bjelanjaka (bjelanjci iz 8 jaja + bjelanjci iz tetrapaka ostatak), 100 g svježeg posnog sira
Zasićene masti: kokosovo ulje za pečenje
Složeni ugljikohidrati: 50 g zobenog ili heljdinog brašna
Žličica praška za pecivo
Malo soli
Od 8 jaja odvojite žutanjke i bjelanjke. Žutanjci će vam trebati za nadjev, a ostatak bjelanjaka dolijte iz pakovanja u tetrapaku.
Sve sastojke izmiksajte u blenderu i pustite smjesu da odstoji barem pola sata. Pecite na tavi na koju ste kapnuli kokosovo ulje.
Masti i proteini: žutanjci, grčki jogurt (za preljev)
Proteini: whey proteini s okusom čokolade
Složeni ugljikohidrati: kakao
Zaslađivač: med, eritrit ili brezin šećer
Žutanjke izradite ručno te ih pomješajte s wheyjom, kakaom i zaslađivačem u glatku smjesu kojom ćete mazati palačinke.
Slažite ih u vatrostalnu zdjelu i prelijte zaslađenim grčkim jogurtom.
Pecite u pećnici na 250 stupnjeva 10-15 minuta.