Mramorni brownie

SASTOJCI ZA TAMNU KREMU

Zasićene masti:

Proteini:

Složeni ugljikohidrati:

100g eritrita (prirodni, neglikemijski zaslađivač bez kalorija)

PRIPREMA TAMNE KREME

Izmiksajte ulje i eritrit, dodajte jaja i mlijeko i još miksajte pa umješajte brašno, rogač i kakao. Smjesu izlijte u manji kalup (20x20) kojeg ste obložili papirom za pečenje.

SASTOJCI ZA BIJELU KREMU

Proteini:

30g eritrita

priprema bijele kreme

Mramorni brownie

Sve sastojke izradite u glatku smjesu pa žlicom stavljajte na tamnu kremu. Zatim vilicom odižite odozdo prema gore da se crna i bijela krema isprepletu. Pecite na 180C 20-ak minuta. Čačkalicom provjerite je li brownie pečen; kad probodete, čačkalica treba biti malo vlažna kad je gotovo kako bi brownie ostao sočan. Ohladite, izrežite na kocke i uživajte!