Počela je druga sezona Budi Fit edukacije o prehrani i tjelesnoj aktivnosti!

15.10.2017.
 
print
 
Počela je druga sezona Budi Fit edukacije o prehrani i tjelesnoj aktivnosti!

Počela je druga sezona Budi Fit edukacije o prehrani i tjelesnoj aktivnosti!

13 upisanih polaznika uvidjelo je potrebu da konačno uspostave red u svom načinu prehrane. Poduzeli su korak na koji se nije bilo lako odlučiti, a to je pozitivna promjena životnog stila. Odlučili su uložiti svoje vrijeme i novac u znanje i ukazali nam povjerenje da ćemo im to znanje i pružiti na čemu im neizmjerno hvala! Drago nam je što je svijest o utjecaju prehrane na zdravlje i performanse sve veća u našoj okolini. Jednako tako raste i svijest o našem direktnom utjecaju na odabir namirnica kojima hranimo svoje tijelo i kako u velikoj mjeri na taj način odgovaramo za to isto zdravlje.

Očekivanja polaznika su različita: steći znanje o tome kako na zdrav način izgubiti ili dobiti kilograme, kako promijeniti sastav tijela, kako prehranom poboljšati zdravlje i podići razinu energije, kako trajno steći zdrave navike i koje su to navike koje će ih dovesti do konačnog cilja, kako se organizirati kad nisu u mogućnosti sami kuhati; kako pripremati, koje namirnice odabrati i u koje  vrijeme kako bi njihovi obroci bili kvalitetni... Uvjereni smo kako ćemo zajedničkim naporima ta očekivanja i ispuniti!

Zanimljiva je stvar kod promjene životnog stila da uvođenjem jedne zdrave navike dobivamo cijeli niz pozitivnih nuspojava na koje nismo ni računali u početku.

Tjelesna aktivnost je neizostavan dio istog paketa. U uvodnom predavanju pokazali smo koliko je neisključiva veza između tjelesnog i mentalnog zdravlja, prehrane, tjelesne aktivnosti i odmora i tako im i pristupamo – u sintezi. Znamo da radimo pravu stvar čim smo polaznike motivirali da krenu odmah u akciju: neki će u šetnju u prirodi, a neki će u shoping po zdrave namirnice.

  Fitness blog - Sve

Vaši komentari

Trenutno nema komentara

Napišite komentar

*
*