Pileći file, žitarice i povrće
11.06.2017. Ručak
SASTOJCI
Složeni ugljikohidrati: riža, ječam i pir
Povrće: grašak, mrkva, paprika
Proteini: pileći file
Zasićene masti: žličica kokosovog ulja (za pečenje mesa)
PRIPREMA
Mješavinu riže ječma i pira kuhajte prema uputi na pakiranju.Grašak dinstajte poklopljen na žličici kokosovog ulja ili svinjske masti, a začinite vegetom. Pred sam kraj dodajte i mrkvu i dinstajte zajedno još 5 min.
SASTOJCI
Složeni ugljikohidrati: bulgur, kukuruz
Povrće: grašak, mrkva, mahune, svježa rajčica
Proteini: pileći file
Zasićene masti: žličica kokosovog ulja (za pečenje mesa)
PRIPREMA
Bulgur prelijte vrelom vodom i ostavite da upije svu tekućinu.
Piletinu narezanu na trakice ispecite na grill tavi, zatm dodajte povće i sve skupa ostavite da se krčka poklopljeno još 10-ak minuta.