Bojan Mihić

Bojan Mihić

Od malih nogu bavio sam se sportom. U mlađem uzrastu to je bio nogomet, a kasnije sam se natjecateljski bavio košarkom i tenisom. Tenis i danas volim odigrati kad god nađem slobodnog vremena. Fitnesom sam se ozbiljnije počeo baviti prije desetak godina, a 2015. godine diplomirao sam na Fitnes učilištu, smjer instruktor fitnesa u teretani. Prethodno sam diplomirao i na Fakultetu informatike i organizacije u Varaždinu, no moj životni poziv oduvijek je stremio u pravcu suprotnom od sjedilačkog, uredskog posla.

U želji da steknem što više praktičnih znanja s područja fitnesa pohađao sam razne seminare kao što su svojevremeni Total Body Coach level 1, 2 i 3, zatim Hard Body level 1 i 2 T. Dolušića, Ground Force Method i  Efficient Training Method A. Mikete te s područja nutricionizma Precision Nutrition level 1.

Već niz godina radim kao osobni i grupni trener te kao savjetnik za prehranu. Rad s ljudima me izuzetno ispunjava. Vidjeti zadovoljnog klijenta kojemu sam pomogao da ostvari svoje ciljeve vrijedno je svake minute uloženog truda.

Jedan sam od osnivača i voditelj Budi Fit edukacije o prehrani te jedan od osnivača i član Udruge za promicanje kvalitete života Iskorak.

Zaljubljenik u kettlebell.

Galerija slika

  Fitness treneri - Sve