Nikolina Mihić

Nikolina Mihić

Svoju formalnu naobrazbu i zanimanje profesorice likovne kulture stekla sam na Umjetničkoj akademiji u Osijeku. Radila sam kao učiteljica likovne kulture u osnovnoj školi i gimnaziji 11 godina. 2020. godine odlučila sam se u potpunosti posvetiti svojoj djeci i obiteljskom poslu - fitnessu.

Uz umjetnost, moja velika ljubav je trening i vježbanje. U slobodno vrijeme tu ljubav prema pokretu i girjama trudim se prenositi i grupama koje vodim. Svaku dobru priliku za edukaciju na području fitnesa volim iskoristiti kad god sam u mogućnosti. Pohađala sam brojne seminare, radionice i predavanja nekoliko cijenjenih i poznatih trenera i stručnjaka kao što su A. Miketa, M. Bašić, I. Čerenšek, G. Sajko, J. Skender, D. Mosurović i drugih čiji su mi savjeti, metode i znanja pomogli da postanem bolja u tome što radim. Uspješno sam položila i certifikaciju na Online Trainer Academy Johnatana Goodmana, a 2023. diplomirala sam na Fitnes Učilištu u Zagrebu, smjer instruktor Pilatesa.

Volim jesti i kuhati zdravo pa svoje uspješne, ali i propale eksperimente iz kuhinje rado dijelim s drugima kao savjete ili kao recepte. Koautorica sam Budi Fit Edukacije o prehrani i tjelesnoj aktivnosti.

Najnovije i najdraže zanimanje mi je biti mama Borni i Neri, mojim dvjema najvećim motivacijama. Tu počinje jedna proširena fitnes priča pa ćete od mene osim ostalih tema vezanih za vježbanje i zdravu prehranu, često moći čitati i o iskustvima koje donosi trudnoća i majčinstvo.

Mame, ako želite vratiti formu bez da gubite vrijeme na odlazak u teretanu mogu vam u tome pomoći! Za vas imam poseban, online program vježbanja KUĆNI PROGRAM ZA MAME koji možete provoditi kod kuće. Sve što je u njemu i sama sam isprobala i provela tijekom i nakon trudnoće. Pošalji svoj upit ovdje.

Galerija slika

Sljedeći
Bojan Mihić  
  Fitness treneri - Sve