Nikolina Mihić

Nikolina Mihić

Svoju formalnu naobrazbu i zanimanje profesorice likovne kulture stekla sam na Umjetničkoj akademiji u Osijeku. Radim kao učiteljica likovne kulture u osnovnoj školi i kao nastavnica likovne umjetnosti u gimnaziji gdje sam i voditelj likovne grupe učenika.

Aktivna sam članica i jedan od osnivača Udruge za promicanje kvalitete života Iskorak.

Uz umjetnost, moja velika ljubav je i trening. U slobodno vrijeme tu ljubav prema pokretu i girjama trudim se prenositi i grupama koje treniram. Svaku dobru priliku za edukaciju na području fitnesa volim iskoristiti kad god sam u mogućnosti. Pohađala sam seminare, radionice i predavanja nekoliko cijenjenih i poznatih trenera i stručnjaka kao što su A. Miketa, T. Dolušić, M. Bašić, I. Čerenšek i drugih čiji su mi savjeti, metode i znanja pomogli da postanem bolja u tome što radim.

Volim jesti i kuhati zdravo pa svoje uspješne, ali i propale eksperimente iz kuhinje rado dijelim s drugima kao savjete ili kao recepte. Koautorica sam Budi Fit Edukacije o prehrani i tjelesnoj aktivnosti.

Najnovije i najdraže zanimanje mi je biti mama preslatkom dječaku. Tu počinje jedna proširena fitnes priča pa ćete od mene osim ostalih tema vezanih za vježbanje i zdravu prehranu, često moći čitati i o iskustvima koje donosi trudnoća i majčinstvo.

Galerija slika

  Fitness treneri - Sve