BurnItOut Training

BurnItOut Training

Naziv Burnitout nastao je inspiriran suvremenim načinom života u kojem je stres glavna pošast uz koju u korak stupaju loša prehrana, postura i iskrivljeni obrasci kretanja uslijed cjelodnevnog sjedenja, tipkanja, nerviranja. Mi Vam želimo „izgoriti“ taj stres zdravom dozom tzv. metabolic conditioninga i endorfina.

Burnitout program bazira se na poboljšanju aerobnog kapaciteta, mišićne izdržljivosti i stabilnosti trupa te poboljšanju mobilnosti i fleksibilnosti s ciljem ispravljanja vašeg držanja i loših obrazaca kretanja. Naglasak je na pravilnoj izvedbi vježbi.

Burnitout trening program je prije svega usmjeren očuvanju zdravlja. U prilog tome ide i gubitak potkožnog masnog tkiva i izgradnja muskulature koja se može postići uz dodatnu brigu o prehrani. Trener će vas uputiti i poticati da stvorite zdrave prehrambene navike.

Program je namjenjen početnicima, naprednijim i iskusnim rekreativcima koji žele učinkovit trening uz minimalno utrošenog vremena.

Grupe su sastavljene od maksimalno 15 polaznika što omogućuje kvalitetu rada i individualan pristup klijentima.

Treninzi se provode u jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim terminima. Uvijek su dinamični i zanimljivi jer se koriste različiti rekviziti kao što su girje, bučice, trx, fitball, medicinke, elastične trake; zatim sprave poput veslačkog ergometra i spining bike-a. Velikim dijelom treniramo koristeći samo vlastito tijelo što polaznicima zna biti posebno interesantno, da ne kažemo izazovno.

Poanta priče: Ovladajmo vlastitim tijelom! wink

BurnItOut Training

Zainteresirani ste? Pošaljite upit!

Raspored treninga

PONUTOSRICETPETSUB
8-9hBurnitoutBurnitoutBurnitout
19-20hBurnitoutBurnitoutBurnitout

Pravila za grupne programe

  1. Član je dužan pokazati člansku iskaznicu kod svakog dolaska te je za vrijeme vježbanja ostaviti na recepciji
  2. Svi polaznici grupnih treninga imaju bonus uračunat u mjesečnu članarinu: samostalni dolazak u teretanu jednom tjedno u terminu koji vama odgovara.
  3. Članarina se plaća mjesečno za tekući mjesec, i treba ju namiriti do 15. u mjesecu.
  4. Članarina se računa od prvog u mjesecu, a ne od dana kad je polaznik krenuo na treninge. Ako je polaznik na treninge krenuo nakon 15. u mjesecu članarinu treba namiritido kraja tekućeg mjeseca.
  5. Ukoliko se po isteku članarine ne pojavite na treningu ili ne javite uopće u roku od tjedan dana vaše mjesto u grupi će se smatrati raspoloživim.
  6. Ukoliko se javite i želite da vam sačuvamo mjesto definirat ćemo datum do kojeg vam možemo čuvati mjesto. Ako ne ispoštujete taj dogovoreni datum te se ne pojavite niti ne javite u roku od tjedan dana po isteku tog datuma vaše mjesto u grupi će se smatrati raspoloživim.
  7. Kada i ako se odlučite ponovno vratiti na treninge, a niste definirali s nama datum povratka morate se prvo konzultirati s nama da vidimo da li je vaše mjesto i dalje slobodno. Ukoliko nije, ponudit ćemo vam mjesto u grupi u kojoj ima slobodnih mjesta. U slučaju da su sve grupe popunjene idete na listu čekanja.
  8. Ukoliko uzimate pauzu od određenog datuma, a članarina vam izlazi par dana prije toga te ne želite uplatiti članarinu za cijeli mjesec možete plaćati dnevnu kartu po dolasku po cijeni od 30kn do pauze, a onda cijelu članarinu uplatiti kada se vratite.
  9. Ukoliko niste u mogućnosti dolaziti redovito u svoju grupu zbog opravdanih razloga (posao, obiteljski problemi, bolest i sl.) ponudit ćemo vam drugi termin u grupi u kojoj ima mjesta da nadoknadite propuštene treninge. To je moguće isključivo u dogovoru s nama. Ukoliko vam ne odgovara niti jedan od ponuđenih termina možete doći sami u teretanu odraditi trening u terninu koji vam odgovara.

Ono što bi vas zamolili je da komunicirate s nama. Jedna rečenica napisana u inbox nama može puno značiti vezano uz organizaciju, a vama će oduzeti minutu vremena ako i toliko.
Zahvaljujemo svima koji su se i do sada pridržavali ovih pravila!

Vaši Budi Fit treneri!

Što kažu polaznici

Galerija slika

Sljedeći
Moving  
  Treninzi - Sve