Moving

Moving

MOVING – program treninga niskog intenziteta, no ništa manje učinkovit. Namijenjen je svima vama koji tražite tjelovježbu od koje ćete se bolje kretati i ponovno osjećati poletno. Ovaj program može se koristiti i kao nadopuna nekom drugom programu vježbanja s ciljem dodatnog rada na „slabim točkama“.

Radi se o programu u kojem je naglasak na osvještavanju i aktivaciji muskulature kroz vježbe mobilnosti (pokretljivost zglobova), stabilizacije trupa (trbuh, leđa), disanja i jačanja gluteusa (stražnjice).

Cilj je poboljšanje kvalitete pokreta i posture tijela.

Kvaliteta, a ne kvantiteta je način na koji će vam ovaj program donijeti rezultate zato se radi u grupi od maksimalno 10 polaznika.

Većinom vrijedi da je manje više pa se pri planiranju programa time vodimo i ovdje – možete očekivati minimalizam i jednostavnost u izboru vježbi uz veliki angažman mozga. Tako ćete izvući maksimalno od minimalne tjedne doze gibanja (dva puta tjedno).

Od rekvizita se koristi vlastito tijelo, elastične trake, švicarska (pilates) lopta i ostalo po potrebi.

U programu se koriste elementi FMS sustava, McGill protokola, GroundForceMethod sustava, ETM sustava i sl.

Voditelji:

Bojan Mihić, Instruktor fitnesa u teretani i Efficient training method instruktor.

Zavirite u video o čemu se radi!

Moving

Zainteresirani ste? Pošaljite upit!

Raspored treninga

PONUTOSRICETPETSUB
18-19 hMovingMovingMoving

Pravila za grupne programe

  1. Svi polaznici grupnih treninga imaju bonus uračunat u mjesečnu članarinu: samostalni dolazak u teretanu jednom tjedno u terminu koji vama odgovara unutar nađeg radnog vremena.
  2. Članarina se plaća mjesečno za tekući mjesec, i treba ju namiriti do 15. u mjesecu.
  3. Članarina se računa od prvog u mjesecu, a ne od dana kad je polaznik krenuo na treninge. Ako je polaznik na treninge krenuo nakon 15. u mjesecu članarinu treba namiritido kraja tekućeg mjeseca.
  4. Ukoliko se po isteku članarine ne pojavite na treningu ili ne javite uopće u roku od tjedan dana vaše mjesto u grupi će se smatrati raspoloživim.
  5. Ukoliko se javite i želite da vam sačuvamo mjesto definirat ćemo datum do kojeg vam možemo čuvati mjesto. Ako ne ispoštujete taj dogovoreni datum te se ne pojavite niti ne javite u roku od tjedan dana po isteku tog datuma vaše mjesto u grupi će se smatrati raspoloživim.
  6. Kada i ako se odlučite ponovno vratiti na treninge, a niste definirali s nama datum povratka morate se prvo konzultirati s nama da vidimo da li je vaše mjesto i dalje slobodno. Ukoliko nije, ponudit ćemo vam mjesto u grupi u kojoj ima slobodnih mjesta. U slučaju da su sve grupe popunjene idete na listu čekanja.
  7. Ukoliko uzimate pauzu od određenog datuma, a članarina vam izlazi par dana prije toga te ne želite uplatiti članarinu za cijeli mjesec možete plaćati dnevnu kartu po dolasku po cijeni od 30kn do pauze, a onda cijelu članarinu uplatiti kada se vratite.
  8. Ukoliko niste u mogućnosti dolaziti redovito u svoju grupu zbog opravdanih razloga (posao, obiteljski problemi, bolest i sl.) ponudit ćemo vam drugi termin u grupi u kojoj ima mjesta da nadoknadite propuštene treninge. To je moguće isključivo u dogovoru s nama. Ukoliko vam ne odgovara niti jedan od ponuđenih termina možete doći sami u teretanu odraditi trening u terninu koji vam odgovara.

Ono što bi vas zamolili je da komunicirate s nama. Jedna rečenica napisana u inbox nama može puno značiti vezano uz organizaciju, a vama će oduzeti minutu vremena ako i toliko.
Zahvaljujemo svima koji su se i do sada pridržavali ovih pravila!

Vaši Budi Fit treneri!

  Treninzi - Sve