BurnItOut Training

BurnItOut Training

Naziv Burnitout nastao je inspiriran suvremenim načinom života u kojem je stres glavna pošast uz koju u korak stupaju loša prehrana, postura i iskrivljeni obrasci kretanja uslijed cjelodnevnog sjedenja, tipkanja, nerviranja. Mi Vam želimo „izgoriti“ taj stres zdravom dozom tzv. metabolic conditioninga i endorfina.

Burnitout program bazira se na poboljšanju aerobnog kapaciteta, mišićne izdržljivosti i stabilnosti trupa te poboljšanju mobilnosti i fleksibilnosti s ciljem ispravljanja vašeg držanja i loših obrazaca kretanja. Naglasak je na pravilnoj izvedbi vježbi.

Burnitout trening program je prije svega usmjeren očuvanju zdravlja. U prilog tome ide i gubitak potkožnog masnog tkiva i izgradnja muskulature koja se može postići uz dodatnu brigu o prehrani. Trener će vas uputiti i poticati da stvorite zdrave prehrambene navike.

Program je namjenjen početnicima, naprednijim i iskusnim rekreativcima koji žele učinkovit trening uz minimalno utrošenog vremena.

Grupe su sastavljene od maksimalno 15 polaznika što omogućuje kvalitetu rada i individualan pristup klijentima.

Treninzi se provode u jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim terminima. Uvijek su dinamični i zanimljivi jer se koriste različiti rekviziti kao što su girje, bučice, trx, fitball, medicinke, elastične trake; zatim sprave poput veslačkog ergometra i spining bike-a. Velikim dijelom treniramo koristeći samo vlastito tijelo što polaznicima zna biti posebno interesantno, da ne kažemo izazovno.

Poanta priče: Ovladajmo vlastitim tijelom! wink

BurnItOut Training

Zainteresirani ste? Pošaljite upit!

Raspored treninga

PONUTOSRICETPETSUB
8-9hBurnitoutBurnitoutBurnitout
19-20hBurnitoutBurnitoutBurnitout

Pravila za grupne programe

  1. Svi polaznici grupnih treninga imaju bonus uračunat u mjesečnu članarinu: samostalni dolazak u teretanu jednom tjedno u terminu koji vama odgovara unutar našeg radnog vremena.
  2. Članarina se plaća mjesečno za tekući mjesec, i treba ju namiriti do 15. u mjesecu.
  3. Članarina se računa od prvog u mjesecu, a ne od dana kad je polaznik krenuo na treninge. Ako je polaznik na treninge krenuo nakon 15. u mjesecu članarinu treba namiriti do kraja tekućeg mjeseca.
  4. Ukoliko se po isteku članarine ne pojavite na treningu ili ne javite uopće u roku od tjedan dana vaše mjesto u grupi će se smatrati raspoloživim.
  5. Ukoliko se javite i želite da vam sačuvamo mjesto definirat ćemo datum do kojeg vam možemo čuvati mjesto. Ako ne ispoštujete taj dogovoreni datum te se ne pojavite niti ne javite u roku od tjedan dana po isteku tog datuma vaše mjesto u grupi će se smatrati raspoloživim.
  6. Kada i ako se odlučite ponovno vratiti na treninge, a niste definirali s nama datum povratka morate se prvo konzultirati s nama da vidimo da li je vaše mjesto i dalje slobodno. Ukoliko nije, ponudit ćemo vam mjesto u grupi u kojoj ima slobodnih mjesta. U slučaju da su sve grupe popunjene idete na listu čekanja.
  7. Ukoliko uzimate pauzu od određenog datuma, a članarina vam izlazi par dana prije toga te ne želite uplatiti članarinu za cijeli mjesec možete plaćati dnevnu kartu po dolasku po cijeni od 5E do pauze, a onda cijelu članarinu uplatiti kada se vratite.
  8. Ukoliko niste u mogućnosti dolaziti redovito u svoju grupu zbog opravdanih razloga (posao, obiteljski problemi, bolest i sl.) ponudit ćemo vam drugi termin u grupi u kojoj ima mjesta da nadoknadite propuštene treninge. To je moguće isključivo u dogovoru s nama. Ukoliko vam ne odgovara niti jedan od ponuđenih termina možete doći sami u teretanu odraditi trening u terninu koji vam odgovara.

 

Ono što bi vas zamolili je da komunicirate s nama. Jedna rečenica napisana u inbox nama može puno značiti vezano uz organizaciju, a vama će oduzeti minutu vremena ako i toliko.
Zahvaljujemo svima koji su se i do sada pridržavali ovih pravila!

Vaši Budi Fit treneri!

Što kažu polaznici

Galerija slika

Sljedeći
Moving  
  Treninzi - Sve