Individualni trening uz osobnog trenera

Vježbanje uz osobnog trenera preporučili bismo ljudima koji su odlučili vježbati, ali ne znaju od kuda krenuti, kako pravilno izvoditi vježbe i kako ostvariti cilj koji vježbanjem žele postići ili niti nemaju konkretan cilj – drugim riječima, ljudima koji nemaju plan i/ili znanje.

Tu je zato osobni trener – stručna osoba koji će klijenta osposobiti, pripremiti ga i omogućiti mu stjecanje potrebnih znanja kako bi i sam, ako želi mogao kvalitetno i pametno samostalno trenirati ili se priključiti grupnim programima.

Radite u smjenama? Nemate fiksni raspored i ne možete se uklopiti u fiksni termin? Onda je ovakav oblik vježbanja uz trenera odličan izbor jer se za treninge dogovrate u hodu.

Trening uz osobnog trenera najbolji je izbor i za ljude koji imaju zdravstvene probleme te zahtijevaju poseban program prilagođen tom pojedincu. Korektivnim vježbama, rehabilitacijom i učenjem pravilnog obrasca kretanja otklonit ćemo ili umanjiti Vaše tegobe.

Također, ako imate ograničeno vrijeme koje možete posvetiti treningu i ne stignete se baviti proučavanjem načina kako ćete svoj trening učiniti maksimalno efikasim tu je opet osobni trener. Pri planiranju trener uključuje niz parametara koji utječu na konačni rezultat. To su izbor vježbi, odnos različitih vrsta vježbi, volumen i intenzitet vježbanja, trajanje pauza, tehniku izvođenja, odmor, promjenu programa itd. Sve su to stvari o kojima vi, između ostalog prvenstveno nemate vremena voditi računa. Zato će se Vaš osobni trener pobrinuti da vaše vrijeme bude maksimalno ekonomizirano te da svakim treningom budete korak bliže vašem cilju. Na Vama je samo da dođete u dogovoreni termin. Termini su fleksibilni što je jedan od glavnih razloga za mogućnost kontinuiteta u vježbanju.

Nedostaje vam samodisciplina? Uslijed svakodnevnih obaveza i manjka motivacije vaši odlasci na treninge su neredoviti? Trener je osoba prema kojoj ćete osjećati određenu odgovornost jer s njim imate dogovor – zakazane treninge u točno vrijeme. On će vas povremeno, prema potrebi podsjećati i na ciljeve koje ste postavili na početku – motivirat će vas da budete redoviti i ustrajni u tome što ste  odlučili raditi za sebe.

Osobni trener kod nas je stručnjak, učitelj, motivator i podrška klijentu s kojim razvija prisan i povjerljiv odnos. Program za klijenta planira prema njegovim specifičnim potrebama, tjelesnim sposobnostima, trenutnom psihofizičkom stanju, mogućnostima i ciljevima vodeći se prije svega očuvanjem zdravlja i poboljšanjem kretanja pri klijentovim svakodnevnim akivnostima.

Uz  osobnog trenera, ostvarit ćete rezultate na najbrži i najbolji mogući način!

Individualni trening uz osobnog trenera

Zainteresirani ste? Pošaljite upit!

Što kažu polaznici

Galerija slika

  Treninzi - Sve