Popečci od slanutka

Popečci od slanutka
04.01.2017. Ručak
 
print
 

SASTOJCI

Složeni ugljikohidrati: 250g kuhanog slanutka (ili iz konzerve), jušna žlica zobenih pahuljica

Povrće: mrkva, jedna mala cvjetača, mala glavica crvenog luka

Proteini: 3 jaja

Začini: peršin, sol, papar, kurkuma

PRIPREMA

Skuhajte cvjetaču (5min) i naribajte mrkvu.

Ako je slanutak iz konzerve isperite ga u cjedilu pod mlazom vode.

Sve sastojke osim naribane mrkve i zobenih pahuljica usitnite u multipraktiku, a zatim umiješajte mrkvu i zobene pahuljice.

Rasporedite na papir za pečenje u okrugle oblike debljine 1 cm.

Pecite na 240 stupnjeva dok ne dobiju zlatnu boju (12-15 min).

Poslužite uz salatu od sezonskog povrća.

Galerija slika

  Zdravi recepti - Sve