Proteinski cheesecupcake

Proteinski cheesecupcake
14.01.2017. Deserti
 
print
 

SASTOJCI

Proteini: 500g kremastog posnog sira milbona, 2 mjerice wheyja s okusom vanilije

Jednostavni ugljikohidrati, proteini i zasićene masti: 250g grčkog jogurta

Složeni ugljikohidrati: rogač

Nezasićene masti: bademi, lješnjaci

Zasićene masti: kokosove mrvice

Tekuća aroma vanilije

Prirodni zaslađivač

PRIPREMA

Sve miješajući ručno izradite u glatku kremu i zatim podijelite na dva dijela u posebne posude ako želite različite okuse.
U slučaju da nemate whey ili ga ne želite stavljati, dodajte više arome vanilije i zaslađivača (npr. eritrita, brezinog šećera, stevije, meda i sl.)
Za cheesecupcake s okusom lješnjaka i rogača u kremu dodajte još: rogač u količini po želji, a lješnjake popržite na tavi i nasjeckajte na sitno.
Zatim u čašu stavite red kreme pa red lješnjaka pa opet red kreme. Za cheesecupcake s okusom rafaelo u kremu dodajte još: naribani kokos, a bademe popržite na tavi i nasjeckajte na sitno.
Ovaj "čizkejk" je proteinska bombica obogaćena zdravim mastima koju možete jesti bez grižnje savjesti, a i držat će vas sitima dosta dugo. I ima vrlo malo UH.

Galerija slika

  Zdravi recepti - Sve