Proteinski cheesecupcake
SASTOJCI
Proteini: 500g kremastog posnog sira milbona, 2 mjerice wheyja s okusom vanilije
Jednostavni ugljikohidrati, proteini i zasićene masti: 250g grčkog jogurta
Složeni ugljikohidrati: rogač
Nezasićene masti: bademi, lješnjaci
Zasićene masti: kokosove mrvice
Tekuća aroma vanilije
Prirodni zaslađivač
PRIPREMA
Sve miješajući ručno izradite u glatku kremu i zatim podijelite na dva dijela u posebne posude ako želite različite okuse.
U slučaju da nemate whey ili ga ne želite stavljati, dodajte više arome vanilije i zaslađivača (npr. eritrita, brezinog šećera, stevije, meda i sl.)
Za cheesecupcake s okusom lješnjaka i rogača u kremu dodajte još: rogač u količini po želji, a lješnjake popržite na tavi i nasjeckajte na sitno.
Zatim u čašu stavite red kreme pa red lješnjaka pa opet red kreme. Za cheesecupcake s okusom rafaelo u kremu dodajte još: naribani kokos, a bademe popržite na tavi i nasjeckajte na sitno.
Ovaj "čizkejk" je proteinska bombica obogaćena zdravim mastima koju možete jesti bez grižnje savjesti, a i držat će vas sitima dosta dugo. I ima vrlo malo UH.