Priča jedne mame

06.08.2022.
 
print
 
Priča jedne mame

Na slici je Mama dvoje mališana i jedne velike bebe.
Mama koja loše spava, još uvijek doji i ima 100 stvari na pameti i u rasporedu ugurala je u taj raspored početkom ove godine i sat vremena 3x tjedno za sebe. Nije to uvijek bilo 3x tjedno, a nije bilo ni redovito zbog tih 100 stvari...
Ali...
Odlučila je vrijeme i novac uložiti u zdraviju, zadovoljniju i sretniju sebe, u svoju sadašnjost i svoju daleku budućnost. Što je najvažnije odlučila je ne odustati, a mogla je zbog onih 100 stvari 100 puta odustati. Nije.

Kad smo napravile fotke i mjerenja nakon tri mjeseca vježbanja rekla mi je strpljivo i samouvjereno da imamo još posla i da ne objavim fotke. Naravno da sam to poštovala.

Divim se njenoj ozbiljnosti, disciplini, usredotočenosti čak i kad je van fokusa, njenom strpljenju i volji. Njenoj svijesti da brinući se prvo o sebi može bolje brinuti o svojim najmilijima.

Ona je moj super heroj. Moj vjetar u leđa i moja motivacija. Vjerujem i mnogima u svojnoj okolini, a sad ovako kad vidiš njemu fizičku transformaciju nakon 6 mjeseci vjerujem da je i tebi.

 

Nema više bolova u leđima.

Ima više energije tokom dana.

Bez nekog velikog napora savladava svakodnevne obaveze.

Zadovoljnija je sobom.

Raspoloženje joj je bolje.


Ona je dokaz da se može i kad nema ničega drugog osim nekog malog unutarnjeg kotačića.

Kako pokrenuti taj mali zahrđali kotač volje unutar sebe? Samo se zapitaj što ti je važno. Pitaj se zašto onoliko puta dok god ima odgovora. Kad dođeš do onog krajnjeg nema šanse da se ne pokreneš ili da staneš.

Samo ti znaš koji je to razlog i nek ti ne bude bed ako je naizled potpuno sebičan jer na kraju, osobno zadovoljstvo širi se na druge i ti tako mijenjaš svijet oko sebe na bolje.

Budi fit i tijelom i duhom!

 

Online kućni program za mamu

Grupni program za mame iz Virovitice i okolice

Privatni trening

  Fitness blog - Sve

Vaši komentari

Trenutno nema komentara

Napišite komentar

*
*